Анализ сайта afisha-kino.blogspot.ru
Яндекс.Метрика

Страницы

среда, 30 марта 2016 г.

Лоуренс закрутила роман з режисером вдвічі старше


Ось про кого можна сміливо сказати: наш шибеник скрізь поспів. До своїх 25 років Дженніфер Лоуренс встигла не тільки отримати «Оскар» і парочку «Золотих глобусів», а й закрутити кілька гучних романів. Цього разу «Сойку-пересмішника» підозрюють в зв'язку з 47-річним режисером Дарреном Аронофскі.

В даний момент творець «Рестлера» і «Реквієму за мрією» працює над новим проектом. І хоча назви у мелодрами поки немає, вже достеменно відомо, кому дістанеться головна роль в картині. Режисер запросив в свою чергову стрічку імениту Дженніфер Лоуренс. І, схоже, зробив це не тільки через її чарівних акторських здібностей.
Знімальна група картини зазначає, що Даррен почав фліртувати з дівчиною з моменту її появи на майданчику. І Джен відповіла залицяльникові взаємністю. Мабуть, майже дворазова різниця в віці її анітрохи не бентежить. Творчі люди, що тут скажеш? Та й Аронофскі зрозуміти можна. «Оголена» знімками Лоуренс, які злісні хакери виклали в мережу, можна милуватися нескінченно.
Нагадаємо, що це далеко не перші стосунки молодої голлівудської актриси. З 2001 до 2013 року Дженніфер зустрічалася з актором Ніколасом Холтом, партнером по картині «Люди Ікс». Пару років тому в пресі з'явилися чутки, що Лоуренс закрутила роман з красенем Бредлі Купером.
Даррен Аронофскі з 2001 по 2010 рік жив з актрисою Рейчел Вайс. У 2006 році у пари народився син. Після розставання вони залишилися друзями.

Комментариев нет:

Отправить комментарий