Анализ сайта afisha-kino.blogspot.ru
Яндекс.Метрика

Страницы

среда, 30 марта 2016 г.

Зйомки «Гамбіту» відкладаються


Даг Лайман знімає перший повнометражний фільм сервісу Amazon - психологічний трилер «Стіна» (The Wall), говориться в ексклюзиві The Hollywood Reporter.
Режисер планував в березні запустити комікс «Гамбіт», спін-оффом «Людей Ікс» з Ченнінг Татум у головній ролі, але зйомки перенесли на кінець 2016 року.
«Стіна» розповість про смертельний двобой американського і іракського снайперів. Американський стрілок виявляється в пастці, за невеликим шматком бетону, під прицілом свого супротивника. Герой ловить ворожу радіочастоту і спілкується з іракським снайпером. Живим з поля бою піде лише один з них.
Сценарій Дуейна Уоррелл потрапив до престижного голлівудський «Чорний список» за 2014 рік.
Компактний сюжет фільму є чи не єдиною локацією не вимагає тривалої підготовки. Лайман планує зняти «Стіну» в травні або на початку літа і повернутися до «гамбіту».
Робота над коміксом повинна була початися в цьому місяці, але проблеми зі сценарієм змусили керівництво Century Fox поставити проект на паузу. Участь в проекті француженки Леа Сейду, яка повинна була зіграти наречену Гамбіту, тепер під питанням - може перешкодити зайнятість в інших проектах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий